Noel je prije pola godine ukinuo ručak, kako bi se kuhinja i servis mogli što bolje koncentrirati na večeru s degustacijskim jelovnicima. Koncept je profunkcionirao: Noel je cijelu jesen bio dobro popunjen, a vikendima se često nije mogao dobiti stol. Budući da je prosinac najjači restoranski mjesec u godini (tu ne računamo jadranske restorane, kojima su najprometniji srpanj i kolovoz), logično da je Noel za prosinac vratio i ručak. Ali ne obični ručak a la carte, nego ručak sa šestoslijednim degustacijskim menijem.
Noelov Adventski ručak počinje krčkom pastrvom, rotkvom, hrenom i cous cousom. Slijede kruh i maslac, štrukli s tartufima i hobotnica s inćunima i crvenom blitvom. Za glavno jelo gosti mogu birati između telećih obraza u umaku od tune i jadranske bijele ribe sa smrčcima, a za desert između famozne Noelove dekonstruirane međimurske gibanice i gianduje s limetom i đumbirom. Ručak, naravno, završava s petit fours.
Noelov Adventski ručak , koji košta 750 kuna po osobi (wine pairing stoji 350 kuna), posluživat će se od 1. prosinca do Badnjaka.