U sklopu jesensko-zimskog programa Game of Chefs, u subotu 4. prosinca u restoranu Nobilion hotela Ikador u Iki gostuje chef Pavo Klarić iz bujskog San Canziana. Nobilionov chef Dino Knežević i Pavo Klarić pripremaju petoslijedni degustacijski meni vrlo sezonskog karaktera.
Kneževićev i Klarićev subotnji jelovnik počinje konfitiranim listom s vrganjima i uljem od peršina. Slijede jakovske kapice s gustom juhom od dimljenih škampa i čvarcima od larda. File orade bit će poslužen s kremom od bijelih tartufa i cvjetače, a srneći file servira se s crnim trubama. Desert je također sezonski: krema od kesrena s crumbleom od buče.
Subotnja večera u Nobilionu košta 570 kuna. Prošla večera iz serije Game of Chefs, kad je u Nobilionu gostovao Meneghetti, bila je rasprodana. Dino Knežević i Pavo Klarić kandidati su Kulta Plave Kamenice za Mladog chefa godine, kojeg biramo u suradnji sa Raise the Bar akademijom.
Nobilion Restaurant
Subota 04.12.2021. u 19:00
REZERVACIJE +385 51 20 70 20 ili na web stranici