Kanadskom chefu Paulu Shufeltu dosadili su kritičari pa ih je odlučio izazvati. Pozvao je kritičare da pripreme ručak ili večeru od tri slijeda za 150 ljudi na humanitarnom skupu u Edmontonu, gradu u kojemu Shufelt vodi restoran Workshop Eatery, na kojemu će njihovu hranu suditi žiri sastavljen od chefova. U člankuu lokalnom listu Edmonton Sun kojim je pozvao kritičare da zamijene strane sa chefovima i vide kako je kad netko javno sudi o vašoj vještini, opisao je mučan osjećaj koji jma kad zna da će izići nova recenzija i čeka da vidi hoće li ga autor pohvaliti ili kritizirati.
“U godinama koje sam proveo u ovom poslu dobivao sam fenomenalne i brutalne recenzije. Dobivao sam i oboje u istoj recenziji, napisanoj na temelju jednog posjeta kritičara”, napisao je Shufelt. Pohvalio je kritičare veterane koji se drže standarda i protokola u pisanju recenzija. “Danas se čini da se kritičari utrkuju koji će prije podijeliti svoje mišljenje. Krše tradiciju samo da bi bili prvi”, napisao je. Priznao je da recenziranje restorana nije jednostavno i da i su i kritičari izloženi kritici javnosti ako se njihove kritike smatraju preblagima ili preoštrima. Uglavnom, Shufelt je imenom prozvao lokalne kritičare, njih šestoro, i pozvao ih da u siječnju dođu kuhati večeru koju želi nazvati “Pojedite svoje riječi”. Dat će im na raspolaganje svoju kuhinju. “To bi trebala biti zabavna večer u kojoj ćemo vidjeti naše poslove u drugom svjetlu i dobiti malo širu perspektivu”, zaključio je Shufelt.