Famozni Superkonzum u Radničkoj ulici u Zagrebu nedavno je ozbiljno ušao u restoranski teritorij. Konzum Black od prvih je dana pripremao niz hladnih i toplih jela, od sushija preko steakova i pilića do cijelih pečenih brancina i orada, ali se dosad nije upuštao u gastronomski pretencioznije zahvate.
Danas smo, međutim, Radničkoj ugledali reklamu za pašku janjetinu s ražnja, koja se peče u supermarketu, budući da ovaj Konzum ima nekoliko rotiserija.
Kilogram mlade paške janjetine, koja je upravo u sezoni, košta 220 kuna, što nije previše u usporedbi s restoranskim cijenama u centru Zagreba: kilogram creske janjetine u Vinodolu košta 390 kuna.
Nažalost, danas u rotiseriji nismo vidjeli ni jedno janje. Ispred ražnjeva upravo se rezao vrući odojak s lijepom rumenosmeđom kožom. Možda je za janjetinu bilo prerano.