San Canzian kraj Buja, jedan od najboljih i najspektakularnijih hrvatskih hotela, otvara ovogodišnju sezonu sredinom ožujka. San Canzianov restoran Luciano vodit će iznimno daroviti chef Pavo Klarić, jedan od kandidata za Mladog chefa godine Kulta Plave Kamenice. Lani je u Licianu kuhao veliki Dino Galvagno, poslije sedam godina apstinencije od restoranskog kuhanja.
Galvagno se bio dogovorio s vlasnicima San Canziana da će u Lucianu odraditi samo jednu sezonu, ali da će nastaviti sutadnju s hotelom i restoranom. Pavo Klarić lani je bio Galvagnov sous chef.
Pred kraj sezone Klarić je samostalno preuzeo Lucianovu kuhinju, a ove će godine biti glavni šef jednog od najambicioznijih restorana zapadne Istre. Pavo Klarić godinama je kuhao u Esplanadi. Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić više nam je puta u superlativima govorila o Klarićevom talentu, znanju i profesionalnosti.