Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

San Canzian se otvara sredinom ožujka. Talentirani Pavo Klarić vodit će kuhinju San Canzianova fine dining restorana Luciano

luciano

San Canzian kraj Buja, jedan od najboljih i najspektakularnijih hrvatskih hotela, otvara ovogodišnju sezonu sredinom ožujka. San Canzianov restoran Luciano vodit će iznimno daroviti chef Pavo Klarić, jedan od kandidata za Mladog chefa godine Kulta Plave Kamenice. Lani je u Licianu kuhao veliki Dino Galvagno, poslije sedam godina apstinencije od restoranskog kuhanja.

pavo-klaric
Chef Pavo Klarić

Galvagno se bio dogovorio s vlasnicima San Canziana da će u Lucianu odraditi samo jednu sezonu, ali da će nastaviti sutadnju s hotelom i restoranom. Pavo Klarić lani je bio Galvagnov sous chef.

Pred kraj sezone Klarić je samostalno preuzeo Lucianovu kuhinju, a ove će godine biti glavni šef jednog od najambicioznijih restorana zapadne Istre. Pavo Klarić godinama je kuhao u Esplanadi. Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić više nam je puta u superlativima govorila o Klarićevom talentu, znanju i profesionalnosti.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

San Canzian se otvara sredinom ožujka. Talentirani Pavo Klarić vodit će kuhinju San Canzianova fine dining restorana Luciano

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min