Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tori Street Food Vida Nikolića stavio je na meni kolače Roberta Hromalića

tori-le-kolac

Tori Street Food u zagrebačkom naselju Špansko ovih je dana pojačao jelovnik Le Kolačevim desertima. Tori sada drži mochi sladoled od yuzua, manga i matche, kao i klasične Le Kolačeve deserte; yuzu cheesecake, lješnjak i jabuku s vanilijom. Sladoled košta 30 kuna a kolači 32 kune. 

Chef Vid Nikolić, čovjek koji je napisao recepte za veliku većinu hrvatskih azijskih fusion restorana, ovim je potezom efektno riješio pitanje deserta, koje redovito muči azijske restorane ali i burger barove i druge street food lokale.Robert Hromalić definitivno je najkreativniji zagrebački slastičar. Hromalić se nedavno povukao iz Konzumove distribucije, kako bi izbjegao opasnost masovne produkcije.

Hromalićevi su kolači vjerojatno najukusniji i najkvalitetniji u Zagrebu. S obzirom da je Nikolićeva hrana razmjerno pikantna, mochi sladoledi ili yuzu cheesecake čine se kao idealan završetak ručka u Tori Streetu 

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Tori Street Food Vida Nikolića stavio je na meni kolače Roberta Hromalića

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min