Tori Street Food u zagrebačkom naselju Špansko ovih je dana pojačao jelovnik Le Kolačevim desertima. Tori sada drži mochi sladoled od yuzua, manga i matche, kao i klasične Le Kolačeve deserte; yuzu cheesecake, lješnjak i jabuku s vanilijom. Sladoled košta 30 kuna a kolači 32 kune.
Chef Vid Nikolić, čovjek koji je napisao recepte za veliku većinu hrvatskih azijskih fusion restorana, ovim je potezom efektno riješio pitanje deserta, koje redovito muči azijske restorane ali i burger barove i druge street food lokale.Robert Hromalić definitivno je najkreativniji zagrebački slastičar. Hromalić se nedavno povukao iz Konzumove distribucije, kako bi izbjegao opasnost masovne produkcije.
Hromalićevi su kolači vjerojatno najukusniji i najkvalitetniji u Zagrebu. S obzirom da je Nikolićeva hrana razmjerno pikantna, mochi sladoledi ili yuzu cheesecake čine se kao idealan završetak ručka u Tori Streetu