Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Najbolji dubrovački restorani ove se godine otvaraju dva mjeseca ranije, nego lani. Nautika radi od 24. ožujka a 360 od 1. travnja

nautika-terasa

U pandemijskom je razdoblju Dubrovnik bio zatvoren doslovno do kasnog proljeća. Lani su se i Nautika i 360 otvorili u svibnju. 

Ove se godine, poslije veoma  dobre lanjske sezone, Dubrovnik očigledno nada 

nešto duljem razdoblju otvorenih restorana.

Na web stranicama dva najvažnija dubrovačka restorana, Nautike i 360, piše da se otvaraju već u rano proljeće.

Nautika prima rezervacije od 24. ožujka, a 360 od 1. travnja.

Ovaj optimistučni dubrovački pristup turističkoj sezoni svakako mora veseliti. Dubrovački privatni iznajmljivači nedavno su obavijestili javnost da rat u Ukrajini nije bitno usporio rezervacije za sezonu, niti je doveo do masovnih otkaza rezervacija. 

Vidjet ćemo, međutim, hoće li činjenica da je jedan od važnih Putinovih oligarha, Viktor Vrkselberg, ujedno i vlasnik jedinog dubrovačkog Michelinovog restorana, utjecati na normalno poslovanje 360.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Najbolji dubrovački restorani ove se godine otvaraju dva mjeseca ranije, nego lani. Nautika radi od 24. ožujka a 360 od 1. travnja

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min