Nakon tisuća prizemljenih letova za vrijeme pandemije, Air France se vraća u velikom stilu. Na prekooceanske je letove od ožujka do lipnja uveo degustacijske menije chefova Anne-Sophie Pic, Françoisa Adamskog i Régisa Macrona.
Od ožujka do lipnja ove godine, putnici prve i biznis klase na prekooceanskim i srednje dugim letovima uživat će u francuskoj visokoj kuhinji. Anne-Sophie Pic jedna je od najvećih francuskih chefica svih vremena, koja je u Air Franceu već gostovala 2019. Regis Macron ima tri Michelinove zvjezdice u restoranu Le Clos des Cimes i s Air Franceom je surađivao 2018. Pic i Macron su sastavili menije za prvu i biznis klasu na prekooceanskim letovima, a François Adamski, glavni chef Servaira, prve francuske kompanije specijalizirane za luksuzni avionski catering, meni za srednje linije.
Putnici na srednje dugim letovima moći će uživati u poširanim jajima iznad 10 tisuća metara, sotiranim kozicama, charolais govedini, lososu s bosiljkom. Svi sastojci za menije dolaze iz Francuske. Anne Sophie Pic osmislila je meni sa šest jela za prvu klasu, među kojima su rolice od lista zapečenog à la plancha, ravioli s dimljenim kozjim sirom i dimljeni goveđi file s kavom. Regis Macron za prekooceansku je biznis klasu razvio meni s osam jela, među kojima su lazanje s pačetinom u umaku od crnog ribiza, losos u umaku od vrhnja i crni bakalar u umaku od perija.