U utorak 24. svibnja u spektakularnoj vinariji obitelji Kozlović održan je sasvim poseban događaj. Radi se o prvom zajedničkom gastronomskom nastupu hrvatskih i slovenskih JRE chefova, u sklopu projekta Together in vineyard. Povod ovom međudržavnom prijateljskom eventu bila je promocija nove Kozlovićeve JRE Malvazije.
Gianfranco Kozlović surađuje s JRE-om već sedam godina, pa se kroz tu suradnju razvio i poseban vinski brend, JRE Malvazija. JRE Malvazija dolazi iz čuvenog vinograda Santa Lucia; unutar Santa Lucie zasađen je zasebno vinograd za JRE, a svaki restoran član JRE-a ima svoj red u JRE vinogradu. Kozlovićeva JRE Malvazija distribuira se isključivo u JRE restoranima. Radi se o odležanoj malvaziji. U utorak je promovirana berba 2018. koja je napunjena u 3800 butelja.
Na susretu hrvatskih i slovenskih chefova i restoratera sudjelovali su Jure Tomič iz Osterije Debeluh, Tomaž Bevčič iz Rizibizija, Vjeko Bašić iz Bobe, Luka Goleš i Kelli Nikolac iz Drage di Lovrana, Bernard Korak iz Restorana Korak, Cyntia Vučaj iz Ville Ariston, Ivan Badurina iz Badija i Tea i Stiven Vunić iz Zijavice.