Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Baltazar slavi 40. obljetnicu degustacijskim menijem chefa Matije Bregeša, posvećenim zagrebačkoj kuhinji

Baltazar, nesporna zagrebačka restoranska institucija, ove godine slavi 40 godina rada. U čast toj velikoj obljetnici, Baltazarov chef Matija Bregeš napravio je poseban degustacijski meni, posvećen zagrebačkoj tradicijskoj kuhinji. Za četverosljednu večeru najavljenu za 10. lipnja u 20 sati, Bregeš je modernizirao poznata zagrebačka jela, a okosnica wine pairinga koji kreira Baltazarov sommelier Goran Petrić, bit će plešivička vina obitelji Šember, Tomac i Korak, po legendarnom pitanju Franje Šafraneka gosponu Fuliru: “Kaj više volite? Crno, belo ili možda plešivičko? “Gostima ćemo pružiti najzagrebačkije restoransko iskustvo,” kažu u Baltazaru, koji će obljetničku večeru poslužiti u svom novom konceptu Baltazar 2.0. 

Najzagrebačkiju večeru možete rezervirati na 095/382-2293 ili pošaljite mail na baltazar2.0@baltazar.hr

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Baltazar slavi 40. obljetnicu degustacijskim menijem chefa Matije Bregeša, posvećenim zagrebačkoj kuhinji

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min