Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Primoštenski N’ardin traži sommeliera. Mogućnost zapošljavanja u Zagrebu nakon sezone

N’ardin u Primoštenu kombinacija je restorana i vinskog bara koji spaja japansku kulturu sushija i stare mediteranske običaje. Ako vam ovaj koncept zvuči poznato, riječ je o restoranu u istom vlasništvu kao zagrebački Nomu, bistro s podjednako dobrim izborom sushija, šampanjaca i španjolskih pršuta.

N’ardin upravo traži sommeliera i konobara u jednoj osobi. Očekuju profesionalca osposobljenog za aktivnu prodaju vina i preporučivanje izbora i pairinga gostima, za kreiranje i održavanje vinske karte i vođenje vinskog podruma. Nude zapošljavanje na puno radno vrijeme i što bržim početkom,, jedan obrok u smjeni i, ako se suradnja pokaže zadovoljavajućom za obe strane, posao u Zagrebu izvan ljetne sezone. 

Zainteresirani kandidati mogu se javiti na Wine Academy Croatia

+385 91 200 7793

info@wineacademycroatia.com

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Primoštenski N’ardin traži sommeliera. Mogućnost zapošljavanja u Zagrebu nakon sezone

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min