Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Domagoj Kordić (ex Kroštula) i tim slastičarnice Pierre otvaraju zanatsku pekarnicu Kukuriku na zagrebačkoj Savskoj

kruh

Domagoj Kordić, talentirani pekar i slastičar, bivši član tima Kroštule i zagrebačke slastičarnice Pierre sweet escape, otvara zanatsku pekarnicu. S obzirom na Kordićevu strast, da budemo točniji rubnu opsesiju divljim kvascima, tijestom i kruhom, od novog projekta treba očekivati mnogo.

Pekarnica će se zvati Kukuriku i otvorit će se na zagrebačkoj Savskoj cesti. Istodobno, slastičarnica Pierre na Remizi se zatvara.  Pierre je bio lijepa i ambiciozna slastičarnica , imali su dobre sastojke, zanimljivu suradnju s Meltom na sladoledu, ali kvaliteta i okusi Pierreovih slastica nikad nisu izišli iz srednjeg ranga. Nadamo se da će tim Pierrea, koji se sad pridužio Kordiću u pekarnici Kukuriku, dobiti novu priliku. 

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Domagoj Kordić (ex Kroštula) i tim slastičarnice Pierre otvaraju zanatsku pekarnicu Kukuriku na zagrebačkoj Savskoj

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min