Prva je bila Korica. Tri godine kasnije otvoren je prvi Bread Club na Trešnjevci, prvi projekt u Zagrebu koji je postao fiksni lokal nakon što je prvo bio hit kućica na Adventu. S Koricom i Bread Clubom (zapravo još s Dinom Galvagnom u Prascu puno godina ranije) šira zagrebačka publika počela se upoznavati s dobrim kruhom i divljim kvascima.
Drugi Bread Club otvoren je u Palmotićevoj a ovih dana otvorili su petu pekarnicu u lancu, na još jednoj top lokaciji, Britanskom trgu. Iako sve bolje zagrebačke pekarnice ponudu baziraju na sourdough kruhu s vlastitim starterima, njih je zapravo teško uspoređivati, a posebno Bread Club, koji je proizvodnju već ozbiljno skalirao.
Bread Club peče izvrsne focaccie, kukuruzni kruh i nekoliko opakih tamnih kruhova, kvaliteta i izvedba u ostatku ponude od početka varira. Širenje Bread Cluba dobra je vijest, jer jedini način da se hrvatska publika makne od jezivih industrijskih kruhova jest da joj kvalitetan kruh bude što dostupniji.