Načelno, ne volimo preskupa hrvatska vina. Smatramo potpuno neopravdanim i razmetljivim da domaća suha vina koštaju 600, 700 ,800 ili 900 kuna. Kupci takvih vina uglavnom su naivni ljudi s viškom novca i manjkom dobrog ukusa. Saints Hillsov Dingač ET jedina je iznimka, jer sav prihod od prodaje tog vina koje košta 800 kuna a napunjeno je samo 290 boca, odlazi na račun dječjeg doma u Nazorovoj ulici u Zagrebu. U ovom je slucaju, dakle, ekscentricna cijena više nego opravdana.
Samo vino je fenomenalno. Radi se o dosad najboljem Dingaču Ernesta Tolja, a konkurencija nije mala. ET je gust, jako aromatičan, pun fino granuliranih taninakoji vam odmah oblože jezik, ali zbog intenzivnog crnog i crvenog voća ne stvaraju dojam trpkosti, nego ukazuju na zaokruženost i eleganciju u idućoj fazi dozrijevanja. Lagani dim i vanilija samo obogaćuju bouquet ovog zaista izvrsnog vina, koje pokazuje što se sve može napraviti od malog plavca s vrhunskog položaja u dobroj berbi, pod nadzorom jednog od vodećih svjetskih winemakera. Mislimo, naravno, na Michela Rollanda. Dingač Ernest Tolj iz 2011. može dozrijevati još minimalno desetak godina. Ovo se vino može uspoređivati s najboljim Stagnumima Frane Miloša i Dingačima obitelji Bura.
Gastropreporuka Mlada janjetina s ražnja, file jelena, odležani steakovi, tartar biftek