U skladu sa svojom postturističkom, bistronomskom orijentacijom, ugledni gastronomski restoran Agava u svoju je ponudu uvrstio tri pizze. Riječ je pizzi s pršutom San Daniele i burratinom, o pizzi sa salsicciom, mozzarellom fior di latte i rikulom i o pizzi s vrganjima i dimljenom scamorzom. Sve tri pizze nspravljene su s vrhunskim sastojcima koje chef Belizar Miloš koristi u uobičajenim Agavinim recepturama. Miloš, primjerice, za umak od rajčice upotrebljava isključivo San Marzano rajčice.
Budući da Agava nema krušnu peć, pizze se peku u konvektomatu. Sve tri Agavine gurmanske pizze koštaju po osamdeset kuna. Agava niije prvi primjer da gastronomski restoran poslužuje i pizzu. Prije više od deset godina chef Mario Čerhak u Marcellinu je pekao alzašku pizzu s pancetom, karameliziranim lukom i mileramom, do danas jednu od najboljih koje smo ikad probali u Hrvatskoj. S obzirom na veoma dobar izbor vina na čaše, Agava je jedan od rijetkih lokala u Zagrebu gdje se može uživati u pizzi uz vrhunsko vino.