Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ana Grgić Tomić i ove je godine najjači adut 3,2,1 – kuhaj!

Večeras na 3,2,1-kuhaj! nastupa Esplanadina glavna chefica Ana Grgić Tomić. Gospođa Grgić Tomić, jedna od najboljih hrvatskih kuharica, kandidatima RTL-ova kulinarskog realitya, zadala nekompliciran posao.

Trebali su imitirati njen recept za punjenu biserku s mousseom od celera s tartufima i kremom od vrganja. Chefica Grgić Tomić brzo je, kompetentno i superiorno prezentirala ovaj kompleksni recept. koji se inače nalazi na meniju Esplanadina fine dining restorana Zinfandel’s.

I tako smo, prvi put ove sezone, na 3,2,1-kuhaj! vidjeli pravo, stručno, ozbiljno kuhanje. Ana Grgić prvi se out pojavila u 3,2,1- kuhaj! 2019. godine. Do danas je ostala daleko najjači adut te emisije koja je loša čak i kad nije nepristojna, jer je naprosto zamišljena da bude loša.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Ana Grgić Tomić i ove je godine najjači adut 3,2,1 – kuhaj!

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min