All you can eat već je dugo popularni format u brojnim azijskim restoranima širom Europe. U Zagreb ga je prva donijela gospođa Chen kad je prije godinu ili dvije prije pandemije u restoranu u Green Goldu počela nuditi ručak za desetak eura.
Za tih desetak eura moglo se dobiti puno hrane, uključujući i neka skuplja jela poput pekinške patke. All you can eat ručak u Green Goldu postao je instantni hit, koji je trajao do pandemije.
Poslije dva lockdowna i problema s dolaskom kuhara iz Kine, gospođa Chen ponovno je krenula s poslovnim ručkom u Asiji u Green Goldu, a zatim i s obiteljskim all you can eat ručkom subotom i nedjeljom. Sada se Asijin all you can eat koncept širi i na večeru, s bogatijim izborom hrane.
All you can eat večere počinju na Valentinovo, u ponedjeljak 14. veljače. Datum je odlično izabran jer su na Valentinovo svi restorani puno. All you can eat večera u Asiji u Green Goldu košta 119 kuna, što je dvostruko jeftinije od niže prosječne cijene menija za Valentinovo i bitno jeftinije od cijene večernjih izlazaka u većini boljih zagrebačkih restorana.