Daniel Boulud jedan je od najslavnijih kuhara današnjice. Njegov njujorški restoran Daniel već desetljećima spada među vodeće svjetske haute cuisine restorane, a linija Bar Boulud uspješno spaja pojedine elemente vrhunske francuske građanske kuhinje (charchouterie, paštete, jela poput steak frites ili boeuf bourguignona) s opuštenijom atmosferom u lokalu.
Londonski Bar Boulud otvoren je prije nekoliko godina u podrumu ozbiljno raskošnog hotela Mandarin Oriental na Knightsbridgeu. Hrana je vrlo dobra do izvrsna, vinska lista više nego izvrsna, a sam je bar, predma vrlo velik , stalno pun. Večeras, u petak 15.srpnja, u Baru Boulud kuhat će osobno Daniel Boulud, što je priličan kuriozitet. Osim Pierrea Gagnairea, vrlo malo francuskih kuhara s tri Michelinove zvjezdice i dalje fizički kuha u svojim restoranima, a osobito ne u barovima s njihovim imenom.
Drugi je kuriozitet, i veliko priznanje hrvatskom vinarstvu, što će se na toj iznimnoj večeri u Mandarin Orientalu točiti Dingač Saints Hills Ernesta Tolja, i to iz dvanaestlitarskih boca, poznatih pod imenom Baltazar.
Vinarija Saints Hills proizvođač je jednog od najboljih hrvatskih crnih vina. Njeni plavci s Dingača mogu se uspoređivati kvalitetom (stilski su sasvim drukčiji), s Miloševim Stagnumima i Burinim Dingačima. Ernest Tolj doveo je u Hrvatsku legendarnog enologa i vinskog konzultanta Michela Rollanda, koji je velikim dijelom zaslužan za elegantno-esktraktni karakter Toljevih Dingača. Osim Dingača, koji dobivaju niz međunarodnih priznanja, vinarija Saints Hills proizvodi izvrstan rose St. Heels, solidan plavac Sv. Rocco i nekoliko zanimljivih bijelih vina.