Lockdownu usprkos, Batak je odlučio lansirati novi proizvod, koji je od ovog tjedna dostupan u dostavi. Riječ je o prvom Batkovom burgeru otkako je otvoren ovaj, danas već najveći domaći lanac restorana. Meso za burgere, čista govedina, melje se i mijesi u Batkovim kuhinjama. Meso je začinjeno samo solju.
[adsense_content_v2]
Umak je također originalan: riječ je o nekoj vrsti marie rosea: ljutoj se varijanti dodaje Vrabanero zagrebačke tvrtke Volim ljuto. Osim govedine i umaka tu su još hrskava iceberg salata, cheddar, rajčice i pržena baranjska slanina.
Sve je to zapakirano u brioš, koji ima otprilike jednaki promjer kao pljeskavica. Uz burger se serviraju prženi krumpirići. Osobito gladni ljubitelji hamburgera mogu naručiti dupli burger, koji se sastoji od dvije pljeskavice s ukupno oko 300 grama govedine. Specifičnost je Batkovog hamburgera što se pljesksvice peku na žaru od drvenog ugljena.