Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Batak Grill, najveći hrvatski lanac restorana, ovaj je tjedan počeo peći hamburgere

batak-burger

Lockdownu usprkos, Batak je odlučio lansirati novi proizvod, koji je od ovog tjedna dostupan u dostavi. Riječ je o prvom Batkovom burgeru otkako je otvoren ovaj, danas već najveći domaći lanac restorana. Meso za burgere, čista govedina, melje se i mijesi u Batkovim kuhinjama. Meso je začinjeno samo solju.

[adsense_content_v2]

Umak je također originalan: riječ je o nekoj vrsti marie rosea: ljutoj se varijanti dodaje Vrabanero zagrebačke tvrtke Volim ljuto. Osim govedine i umaka tu su još hrskava iceberg salata, cheddar, rajčice i pržena baranjska slanina.

Sve je to zapakirano u brioš, koji ima otprilike jednaki promjer kao pljeskavica. Uz burger se serviraju prženi krumpirići. Osobito gladni ljubitelji hamburgera mogu naručiti dupli burger, koji se sastoji od dvije pljeskavice s ukupno oko 300 grama govedine. Specifičnost je Batkovog hamburgera što se pljesksvice peku na žaru od drvenog ugljena.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Batak Grill, najveći hrvatski lanac restorana, ovaj je tjedan počeo peći hamburgere

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min