U subotu 29. travnja na izloge Blok Bara nalijepljene su obavijesti o privremenoj promjeni radnog vremena. Blok Bar, pisalo je, neće raditi u nedjelju 30.travnja. Od te je informacije zanimljiviji potpis. U potpisu je stajalo Blok Bar/ Noel Bar. Taj zajednički javni istup obilježava značajnu promjenu na zagrebačkoj ugostiteljskoj sceni. Blok Bar u Tomašićevoj ulici definirao je pojam kvartovskog kafića visoke klase, dok je svojim izvrsno ekonomičnim uređenjem započeo proces pretvaranja Martićeve i susjedskih ulica u Design District. Blok Bar tako je postao važan djelić zagrebačke moderne ulične povijesti.
Momci iz Noela dovoljno su racionalni da neće dirati ni u uređenje ni u duh Blok Bara. Oni će samo nadograditi ponudu nekim elementima koji su trenutno traženi na tržištu, kao što su veći izbor vina na čaše ili kokteli, i koje im omogućuje infrastrktura njihova restorana, poput svježih kroasana. U duhu tradicije Blok Bara, i Noel Bar radit će skoro sve dane u godini, pa se tako otvara u ponedjeljak ujutro na Prvi maj. Nedjelju su iskoristili za čišćenje i montažu novog barskog inventara.