Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

BODLJIKAVA STRANA JEŽEVE KUĆICE Vrlo neugodno iskustvo jednog gosta

jezeva-kucica

Jutros nas je nazvao jedan od uspješnijih zagrebačkih ugostitelja, profesionalac s dobrim namjerama prema kolegama, i čovjek kojeg poznajemu dugo godina, pa znamo da mu možemo vjerovati.

Poziv je došao zbog  našeg nedavnog članka, u kojem smo nahvalili riblji dnevni meni Ježeve kućice, sve popularnijeg restorana u Maksimirskoj šumi. Naš je sugovornik u Ježevoj kućici prije otprilike mjesec dana doživio prilično neugodno iskustvo. Evo njegovih glavnih zamjerki.

“Ambijent je zaista jako lijep. Jelovnik je zanimljiv i dobro složen a roštilj jako fino miriše. Ali, na salatu od cikle stavili su nam tonu krupno rezanog sirovog češnjaka. Nikad u životu nisam vidio sirovi češnjak na cikli… Drugo, confit od patke bio je hladan. Treće i najgore, pire od batata bio je pun komadića sirovih batata. Takav amaterizam nije mi se dogodio godinama, barem ne u Zagrebu. Ova hrana izgledala je kao da su je skuhali neki moji prijatelji, koji ne znaju kuhati, a ne kao hrana iz profesionalnog restorana… Uz probleme s hranom, moram dodati da se konobarica ponašala ignorantski i izrazito neljubazno.” Slično iskustvo prije ovoga prenio nam je još jedan zagrebački ugostitelj.

Budući da je Kult  Plave Kamenice dosad objavio dva vrlo afirmativna  članka o Ježevoj kućici temeljena na našem pozitivnom iskustvu u tom restoranu, smatramo relevantnim da se čuje i druga strana, pogotovo zato što nemamo razloga sumnjati u kompetentnost i dobre namjere sugovornika.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

BODLJIKAVA STRANA JEŽEVE KUĆICE Vrlo neugodno iskustvo jednog gosta

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min