U paškom restoranu Boškinac od 16. do 18. kolovoza gostuje chef Mario Bernatović iz bečkog restorana Kussmaul. Bernatović je Kussmaul otvorio u lipnju 2014. i restoran je odmah postao jedan od najcjenjenijih u Beču. Mario Bernatović prvi je Hrvatski kuhar s Michelinovom zvjezdicom. Njujorški restoran Danube dobio je drugu zvjezdicu kad je Bernatović bio šef kuhinje. Lani je Kussmaul otvorio na drugoj lokaciji u samom centru grada, s nešto drugačijim konceptom koji objedinjuje restoran, vinski i koktel bar. Cijena menija je 1100 kuna po osobi, uključujući 11 hrvatskih vina autohtonih sorti koje bira sommelier i voditelj Boškinca roko Bekavac. Chef Mario Bernatović u Boškincu nastupa s ovim menijem:
Divlja paška kamenica u umaku od dagnje krutoni, zelena jabuka i celer
Clai pjenušac 2003.
Riba od peškarije na kamenu
Bire Grk 2016.
Sirovi Škamp sa umakom bouillabaisse i majoneza od šafrana
Malvazija Kozlović JRE 2015.
Paradajz u svojem soku s uljem od bosiljka
Grabovac Kujundžuša Tradizionale 2015.
Hobotnica s pireom od blitve i hrustavcem od krumpira
Tomac pjenušac Amfora 2010.
Tripice od mliječne janjetine s gropima i kaparama
Boškinac Ocu 2015.
Paška janjeća peka s tikvicama na ragu
Benvenuti Teran 2013.
Steak od buše sa pireom od patlidžana
Miloš Stagnum 2005.
Paški sir u komini od Boškinac merlota sa želeom od Gegića
Cuj Špekula 2016.
Granita od poljskih kupina
Smokva na gradele s mlijekom od badema, čokoladom i vanilijom
Stina Prošek 2011.