Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Janez Bratovž i Goran Stanisavljević pripremili su ručak Pod zidom u povodu promocije Bratovżeve paštete s konjakom

Janez Bratovž zaslužna je legenda slovenske i regionalne gastronomije. Gospodin Bratovž ovih je dana proslavio 25. rođendan ljubljanskog restorana JB koji je svojedobno ušao u San Pellegrinov izbor 100 najboljih na svijetu.  Argeta, brand pašteta iz Izole, već deset godina proizvodi ekskluzivne serije pašteta s potpisom poznatih lokalnih restorana, poput La Subide i San Rocca. Ove se godine Argeta, inače u vlasništvu Atlantic Grupe Emila Tedeschija, dogovorila baš s Bratovžom (na fotografiji s predsjednikom Uprave Droge Kolinske Enzom Smrekarom). Promocija Bratovževe paštete za Argetu, začinjene konjakom i kandiranom narančom, održana je u srijedu iza podneva u zagrebačkom restoranu Pod zidom, uz ručak od pet slijedova što su ga pripremili sam Bratovž, i Goran Stanisavljević, chef restorana ovog uspješnog restorana ispod tržnice Dolac.

#gnocchi #pumpkin #mushrooms #podzidom #bistro #zagreb #winebar

Gepostet von Pod Zidom Bistro & Wine Bar am Donnerstag, 12. Oktober 2017

Juha od buče s bučinim uljem bila je dubokog , slojevitog baš listopadskog okusa, kao i njoke s blitvom, vrganjima i mrvicama s čilijem. Cijelo rano popodne Pod zidom proteklo je u iznimno ugodnom ambijentu, osim što se dama koja je vodila promociju nije pripremila za svoj posao, pa je gospodinu Bratovžu postavljala pomalo smiješna pitanja.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Janez Bratovž i Goran Stanisavljević pripremili su ručak Pod zidom u povodu promocije Bratovżeve paštete s konjakom

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min