Tivoli je zalogajnica/fast food opće prakse na početku Tkalčićeve ulice u Zagrebu. Tivoli radi, kako piše na njihovoj web stranici, od devet ujutro do osam navečer i prima isključivo gotovinu. Tivolijevi su izlozi puni fotografija ćevapa u somunu, burgera i kebaba. Drže i frigane lignje, pohani sir i sličnu jednostavnu hranu s grila i iz friteze.
Na Tivolijevoj web stranici nalazi se fotografija pizze, dok se u tekstu ispod otvorne fotografie Tivoli korektno definira kao zalogajnica s jednostsvnim jelima. Stoga nas je prilično začudilo i zbunilo kad smo vidjeli da se Tivoli odlučio brendirati kao steakhouse. U izlozima piše steakhouse Tivoli, na posterima s ilustracijama hrane piše steakhhouse Tivolu, na stolovima piše steakhouse Tivoli. Steakhouse piše i iznad fotografije kebaba.
Kako osnovano sumnjamo da će zalogajnica u Tkalčićevoj ikad postati steakhouse, vidimo samo dva razloga za korištenje tog termina koji inače ima savršeno precizno značenje. Prvo, vlasnici Tivolija misle da su kebabi i ćevapi steakovi. Drugo, vjerojatnije, netko ih je uvjerio da će riječ steakhouse privući više stranih turista. U svakom slučaju, riječ steakhouse nad fotografijom kebaba predstavlja restoransko brendiranje godine.