Čim je otišao iz Paradigme, koja je dva dana kasnije objavila da se zatvara (ali ne zbog Udovičićeva odlaska nego zbog udvostručenja PDV-a), zagrebački chef Ante Udovičić dobio je niz ponuda za posao. Gospodin Udovičić odmah se bio odlučio za brački Lemongarden, vjerojatno najatraktivniji hotel na srednjedalmatinskim otocima, otvoren prošlog ljeta.
Krajem zime Udovičić je otišao stažirati u baskijski Azurmendi, jedan od najboljih svjetskih restorana, kod chefa Eneka Atxe. Ondje je proveo dva mjeseca. Kad se vratio u ugostiteljskim se krugovima počelo govoriti da Ante Udovičić možda ipak neće preuzeti kuhinju Lemongardena jer je, kao i većina hrvatskih kuhara visoke klase, bio izložen i drugim financijski povoljnim opcijama. U petak navečer chef Udovičić potvrdio nam je da od 20. travnja ipak radi u Lemongardens, što je svakako dobra vijest za dalmatinsku gastronomiju.