Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Tika Ram Sharma osmislio je azijski fusion meni za zagrebački hotel Hilton Garden Inn

tika-ram-sharma-reunion

Nepalski chef Tika Ram Sharma može se pohvaliti reprezentativnom poslovnom biografijom. Riječ je, naime, o kuharu koji je godinama radio u Four Seasons hotelima, i to u Dohi , na Sejšelima i u Mumbaiju. Brand Four Seasons, koji usprkos brojnim najavama nikako da dođe u Hrvatsku, jedan je od sinonima ne samo za ozbiljan luksuz nego i za vrhunsku gastronomiju.

Osim u Four Seasons, ovaj je Nepalac kuhao i u lancu Nobu, koji je prije više od dvadeset godina izmislio bitne elemente današnjeg azijskog fusiona. Chef Tika Ran Sharma ove je godine došao u Zagreb, gdje radi za sva tri gradska Hiltona.

Za najnoviji, Garden Inn u Radničkoj ulici, Ram Sharma upravo je osmislio azijski meni (koji je dio  većeg, standardnog Garden Innova jelovnika). Azijski Hiltonov meni zamišljen je kao svojevrsni best of euroazijske kuhinje. Na njemu se nalazi tartar od tune s ponzu umakom, samose od govedine s chutneyem, tempura od kozica s majonezom od wasabija , nekoliko varijanti sushija, riža s mariniranim svinjetinom i argentinskim kozicama , rezanci Hong Kong i slična jela. S obzirom na renome chefa Tike Ran Sharme, restoran u Hilton Garden Innu mogao bi postati novo omiljeno mjesto sve brojnijih zagrebačkih obožavatelja azijskog fusiona.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Chef Tika Ram Sharma osmislio je azijski fusion meni za zagrebački hotel Hilton Garden Inn

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min