Noel, zagrebački restoran o kojem se iznimno puno pisalo i pričalo, u prva dva tjedna izvrsno posluje. U Noelu smo ručali u četvrtak između 13 i 15 sati. Kroz restoran je prošlo četrdesetak gostiju, a bio je zauzet čak i chef’s table. Kako su nam rekli u Noelu, ručak se polako popunjava: ovaj je četvrtak dosad bio najuspješniji. Večera je, međutim, stalno puna tako da je Noel jučer ujutro prestao primati rezervacije za petak i subotu, te je morao uspostaviti liste čekanja.
Budući da je večera ondje značajno skuplja od ručka, ovaj Noelov uspjeh, skupa s izvrsnim rezultatima koje bilježi Dubravkin put, sugerira da je zagrebačka restoranska industrija napokon počela rasti i u visokim segmentima. Zanimljivo je , također, da gosti troše na pića koja su dosad bila popularna uglavnom po klubovima, pa su tako prve radne subotnje večeri za Noelovim barom izmiješali sedamdesetak koktela. Jučer smo, inače, jeli izvrstan , srednje debelo rezani carpaccio od vrganja (koji se ne nalazi na redovitom jelovniku), začinjen tek s par kapi maslinova ulja, slasnu janjeću potkoljenicu s puno povrća i prilično žestoki tatarski biftek. Jela s menija za ručak koštaju između 35 i 110 kuna.