Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Crni Konzum u Radničkoj prodaje pašku janjetinu s ražnja za 220 kuna

konzum-janjetina-g

Famozni Superkonzum u Radničkoj ulici u Zagrebu nedavno je ozbiljno ušao u restoranski teritorij. Konzum Black od prvih je dana pripremao niz hladnih i toplih jela, od sushija preko steakova i pilića do cijelih pečenih brancina i orada, ali se dosad nije upuštao u gastronomski pretencioznije zahvate.

Danas smo, međutim, Radničkoj ugledali reklamu za pašku janjetinu s ražnja, koja se peče u supermarketu, budući da ovaj Konzum ima nekoliko rotiserija. 

Kilogram mlade paške janjetine, koja je upravo u sezoni, košta 220 kuna, što nije previše u usporedbi s restoranskim cijenama u centru Zagreba: kilogram creske janjetine u Vinodolu košta 390 kuna.

Nažalost, danas u rotiseriji nismo vidjeli ni jedno janje. Ispred ražnjeva upravo se rezao vrući odojak s lijepom rumenosmeđom kožom. Možda je za janjetinu bilo prerano.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Crni Konzum u Radničkoj prodaje pašku janjetinu s ražnja za 220 kuna

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min