Pretvaranje restorana u trgovine, ili barem širenje restorana na maloprodaju hrane u trgovinama i na webu, jedan je od trendova po kojima će se pamtiti ova pandemijska godina. Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, upravo se priključio tom trendu. Odmah do ulaza u restoran u Dukljaninovoj 1, u prostoru u kojem su nekad radili mesnica Mes-eko i SoHo suhi bar, Noel otvara delikatesnu trgovinu.
[adsense_content_v2]
Noelov deli prodavat će luksuzne proizvode iz kuhinje chefa Bruna Vokala poput foie gras patea, finih pralina, Noel čokolada, domaćih džemova, kolača i prebatched koktela Noelova barmena Karla Ferenčaka, ali i sastojke za kućne blagdanske ručkove, od tartar bifteka i vrhunskih komada mesa spremnih za pećnicu, štrukli do tjestenina s umacima koji se kratko dovršavaju kod kuće. Noel će prodavati i gotove božićne pakete sa svojim proizvodima, a za Božić ćete nekome moći pokloniti i večeru u Noelu, točnije vaučer koji će se moći iskoristiti kad restoran ponovno bude otvoren.
Nakon dostave nedjeljnih ručkova koju je nedavno uveo, Noel odsad nudi i butler service, s kojim osoblje restorana u domovima gostiju poslužuje Noelova jela. Tim Ivana Juga lockdown svladava žestokom borbom, ali u visokom stilu.