Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOBRA STRANA LOŠEG MASTERCHEFA Gostovanja vrhunskih restoranskih chefova zaista vrijedi gledati

Hrvatski Masterchef i ove je godine Big Brother, s tek ponešto ozbiljnijeg kuhanja. Kao takav, ovogodišnji je Masterchef teško gledljiv, osim ako niste obožavatelj loših realityja. Međutim, ovosezonski Masterchef ima i jednu zaista dobru značajku. Skoro svaki tjedan u Masterchefu gostuje po jedan zaista vrhunski chef.

Sinoć je to bio Jure Tomič iz sjajne Ošterije Debeluh u Brežicama. Tjedan dana ranije u Masterchefu je gostovao Vinodolov chef Christian Godinić, a prije njega veliki Hrvoje Zirojević iz splitskog Dvora. Nastupi vrhunskih restoranskih, a ne televizijskih chefova u Masterchefu, važni su zbog više razloga.

Prvo, kandidati i gledatelji imaju što naučiti. Tomič i Zirojević istaknuti su protagonisti fine dininga, dok Godinić vodi i uspješno mijenja kuhinju koja svakodnevno izbacuje stotine i stotine tanjura.

Drugo, TV gledateljstvo ima priliku vidjeti kako se ponašaju chefovi koji svakodnevno rade za štednjakom i grillom. Treće, kandidati u živom kontaktu s jednim Tomičem ili Zirojevićem mogu početi usvajati stvarni profesionalnu radnu etiku restoranskih chefova. Gostovanja vrhunskih restoranskih chefova daju Masterchefu baš one sadržaje koji tom serijalu kronično nedostaju. 

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

DOBRA STRANA LOŠEG MASTERCHEFA Gostovanja vrhunskih restoranskih chefova zaista vrijedi gledati

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min