Sinoć smo se zatekl u El Toru blizu Kvatrića. El Toro je četvrtkom uvijek bio prepun gastrotainment publike: ljudi su prvo jeli, a zatim se zabavljali uz glazbu, koktele i vino do duboko u noć. Jučer smo, pak, između osam i deset nabrojali oko 25 gostiju, možda trideset. S toliko bi ljudi mnogi zagrebački restorani u ova gadna vremena bili zadovoljni, no za veliki restoran navikao na puno veće promete, tridesetak gostiju četvrtkom navečer samo je pouzdani znak da velik dio restoranske i klupske publike ponovo izbjegava restorane.
El Toro dosljedno provodi sve epidemiološke mjere: stolovi su jako razmaknuti, a neki stolovi za šestero pretvoreni su u stolove za troje. Sve osoblje uključujuči kuhare nosi maske, a stolovi i stolice dezinficiraju se čim gosti odu. Hrana je i dalje veoma dobra. Jučer smo uživali u hrskavom repu grdobine i u sočnom burgeru: margarita je također bila odlična, a izbor vina na čaše prilično je zanimljiv. Pili smo malvaziju Festigiu i Fakinov Teran. S obzirom na okolnosti u kojima radi restoranska industrija, El Toro funkcionira vrlo profesionalno.