Finjak u Vlaškoj dugo je godina bio jedan od najboljih zagrebačkih kvartovskih kafića. Finjak je imak sve značajke važne za dobart susjedski kafić; simpatičnog, uvijek dobro raspoloženog vlasnika koji je poznavao skoro sve goste, razumne cijene i sasvim pristojnu robu.
Finjak se nedavno zatvorio, jer je vlasnik odlučio iznajmiti prostor jednoj bivšoj Noelovoj djelatnici. Koja će u Finjaku početkom rujna otvoriti taqueriju Cato. Cato će, kako piše na letku na vratima lokala, sam pripremati kukuruzne tortilje za tacose. Cato najavljjuje i koktele i prirodna vina. Street food s prirodnim vinima sasvim je uobičajen za Pariz ili Kopenhagen, ali ne baš i za Zagreb.
Zagreb nema ni osobitu tradiciju taquerija. Najbolji se tacosi jedu u El Toru, a uvjerljivo najbolju taqueriju vodio je prije pet ili šest godina Tvrtko Šakota, u prostoru gdje se danas nalazi street food lokal Kai. Nadamo se da Cato ima ambiciju približiti se Šakotinim standardima.