Nowhere ima samo šest stolova. Jedan je usred šume u parku prirode blizu Stockholma, drugi na molu na jezeru, treći na livadi i tako dalje. Postavljeni strateški, tako da gosti ako se vraćaju svaki put mogu jesti u drugom ambijentu, stolovi u novom švedskom restoranu Nowhere san su svakog epidemiologa.
Na otvorenom, bez drugih osoba u blizini. Ideolog ovog restorana je skandinavska hip firma Oddbird, proizvođač bezalkoholnog vina čiji katalozi više podsjećaju na modne časopise nego na vinske publikacije. Originalna Oddbirdova ideja bila je otvoriti restoran u kojemu će gosti imati osjećaj potpunog stapanja s prirodom. Nakon što je izbila pandemija korona virusa a glavni švedski epidemiolog odlučio uvesti krajnje liberalne mjere (Švedska je imala više od 70.000 zaraženih, više od pet tisuća ljudi je umrlo) Nowhere je dobio i druge konotacije.
Sve stolove u Nowhere projektirao je danski dizajnerski tandem The Norrmans, koristeći reciklirane materijale. Meni potpisuju chefovi Linn Söderström e Marion Ringborg iz stockholmskog restorana Garba. Poruka Oddbirda je ako svoje vino možete osloboditi alkohola, možete i restorane osloboditi zidova. I gosti su oslobođeni rizika zaraze. Samo konobari nisu oslobođeni trekkinga kojeg zahtijeva posluživanje gostiju rasutih po cijelom parku prirode.