Franko’s Pizza & Bar otvorio je jesensku sezonu s tri nova jela. Riječ je o prvim tjesteninama na meniju trenutno vodeće zagrebačke pizzerije. Fuži s tartufima poslužuju se s pravim, svježim crnim istarskim tartufima. Cijena od 90 kuna zato nam se čini prilično niskom. Lasagne bolognese (65 kuna) dobar su primjer comfort fooda: tijesto je zapečeno baš kako treba, lagano hrskavo na vrhu, s prilično ukusnim raguom. Bilo bi bolje da je meso krupnije mljeveno, jer vrlo sitno mljeveno meso daje pomalo pjeskastu teksturu koja nije baš najpogodnija za bolognese. No, okus je zaista dobar.
Zelene tagliatelle s jadranskim kozicama doslovno su prepune kozica, pa opet, za sedamdesetak kuna predstavljaju jako dobru vrijednost za novac. To bi jelo, međutim, trebalo obogatiti i osvježiti svježim bosiljkom ili timijanom.
Uvođenjem tjestenina Franko’s je svakako povećao svoj komercijalni potencijal. Sad mu je potrebno par tjedana fine tuninga da bi paste dostigle razinu pizze.