Jedan od najpopularnijih zagrebačkih sushi barova uskoro otvara novi lokal, u Zaprešiću. Prema sadašnjim najavama, Ginger Sushi u Zaprešiću trebao bi se otvoriti u idući ponedjeljak. Prvi Ginger Sushi otvoren je u Masarykovoj ulici, da bi se zatim proširio u Dugave. Širenje na neočekivane lokacije gdje nema ponude sushija ali ima publike koja ga treba, od početka je strategija vlasnika Adriane i Zvonimira Dobrovića. S bento kutijama, dobrim detaljima, brzom uslugom i prepoznatljivim imidžom, Ginger se učvrstio na sceni kao brend za dobar brzi sushi, koji privlači mlađu gradsku publiku i dosta veliki broj turista.
Zadnji dani pripreme u Zaprešiću. Branding, moj najdraži dio.
Gepostet von Zvonimir Dobrovic am Mittwoch, 27. September 2017
Ginger je od početka jednostavan ali ozbiljno promišljen koncept, koji su brat i sestra Dobrović pokrenuli iz želje da promijene kulturu svakodnevne brze prehrane u Hrvatskoj i odvrate ljude od pekarnica i sendviča iz supermarketa. Gingerov meni postavio je Mario Starman, utemeljitelj Takenoka i jedan od najkvalificiranijih tvrdih profesionalca na hrvatskoj kuharskoj sceni. Posao je organiziran za masovnu standardiziranu proizvodnju kvalitetnog sushija, koji se može prodavati po pristupačnim cijenama i distribuirati u dostavi. Tehnološki, Ginger se može još širiti, jer imaju kapacitet proizvodnje oko 4000 porcija u osam sati Koncept koji, pokazalo se, funkcionira, nisu mijenjali, i ostali su jedan od najprofesionalnijih domaćih sushi barova, pa se čini da ni otvaranje novog Gingera u Zaprešiću neće biti kraj širenja ovog brenda.