Goran Kočiš, suosnivač i donedavni chef Noela, prvog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, preuze oje kuhinju na Višnjici, imanju i ergeli blizu Slatine. Kočiš se s ovim angažmanom zapravo vraća kući, jer rođen je u Donjim Meljanima a osnovnu školu završio u Slatini, piše portal slatina.net koji je i objavio ovu vijest.
Još u veljači, prije nego zatvaranja restoarna radi pandemije korona virusa, Kočiš je predvodio najveći zaokret u Noelu od njegova otvaranja, kad je kuhanje iz konvencionalnog fine dininga počeo pomicati prema visokoj kuhinji. Kočiš je Noel napustio tijekom karantene, sa željom da se posveti drugačijoj kuhinji i drugačijem načinu rada, a na poziciji ga je zamijenio Bruno Vokal. Gospodina Kočiša u ponedjeljak smo kontaktirali za komentar, ali nije odgovorio na naše pozive.