S prvim danima nove godine počela je i sezona otvaranja novih zagrebačkih restorana.
Tako je prostor u kojem je godina boravio delikatesni dućan Košara i kašeta, koji je bankrotirao početkom prošlog ljeta, oblijepljen natpisima “Uskoro otvaramo”, i nešto manjim lecima Grill Point.
Koliko nam je poznato, Grill Point na Britanskom trgu, ulaz do Kave Tave, trebao bi biti upmarket roštiljana. Jedan od ljudi koji rade na tom projektu rekao nam je kako će se Grill Point baviti različitim žanrovima mesa sa żara, od pljeskavica i ćevapa do svinjetine i piletine. Grill Point bi, navodno, trebao raditi isključivo s domaćim mesom iz privatnog uzgoja: piletina bi, opet navodno, morala dolaziti iz slobodnog uzgoja.
U idućih nekoliko tjedana vidjet ćemo o čemu je zapravo riječ, i hoće li se Grill Point pokazati kao ozbiljna roštiljarna ili kao tek jedan od bezbrojnih zagrebačkih fast food lokala, koje treba izbjegavati.