Slavonac Filip Akrap novi je chef hotela Ikador i njegova fine dining restorana Nobilion. Filip Akrap kuhar je s veoma bogatin CV-jem. Još 2011. kuhao je u Pelegriniju, a prije dvije godine postao je chef ekskluzivnog resorta Maslina na Hvaru. U međuvremenu je radio u desetak internacionalnih i hrvatskih hotela uključujući neke s pet zvjezdica, što znači da se može prilagoditi visokim zahtjevima Ikadorova servisa i Nobilionove kuhinje.
Nobilion se u proteklih godinu dana nametnuo kao jedno od središta kvarnerske gastronomske scene. Ovog su proljeća, primjerice, u Nobilionu gostovali Rudolf Štefan, Emanuele Scarello i cijeli prvi tim Noela, što znači da je kroz Nobilion prošlo ukupno pet Michelinovih zvjezdica. Vinske su se večere također pokazale vrlo uspješnima. Ikador i Dino Knežević rastali su se u prijateljskim odnosima, a chef Akrap svoj će prvi meni za Nobilion predstaviti sredinom lipnja.