U Zagrebu su u ponedjeljak proglašeni pobjednici ovogodišnjeg izbora Dobri Restorani. Najboljim hrvatskim restoranom proglašen je paški Boškinac čiju kuhinju vodi mladi chef Matija Bregeš, najbolji hrvatski chef je Tvrtko Šakota (Nav), šibenski restoran Pelegrini, četverostruki pobjednik ovog izbora, dobitnik je Grand Prixa za višegodišnju izvrsnost, dok su chefovi za najboljeg mladog chefa izabrali talentiranog Bruna Vokala iz dubrovačkog restorana 360 i dodijelili mu nagradu Andrej Barbieri.
Jutarnji – Počela je dodjela nagrada Dobri restorani 2019!…
Počela je dodjela nagrada Dobri restorani 2019! Doznajte gdje se u Hrvatskoj najbolje jede i tko najbolje kuha 🤗🥣🍲🥞🎂
U novoj kategoriji restorana u hotelima s pet zvjezdica, najboljim je proglašen Zinfandel’s u zagrebačkoj Esplanadi na čelu sa cheficom Anom Grgić, drugo mjesto osvojio je Alfred Keller u hotelu Alhambra na Malom Lošinju, a treće Wine Vault u rovinjskom Monte Muliniju.
Foto/Jutarnji.hr Facebook Screenshot