S prvim jesenjim kišama počela je i sezona otvaranja novih restorana i barova. Tako od subote 9. rujna zagrebačka Khala, smještena u Kaptol Centru, vrata do Barbieri’sa, postaje i restoran. Na Khalinom se meniju, koji je već dostupan na njenoj web stranici, nalazi ponešto mediteranskih jela poput tartara od tune, dimljenog brancina i jakovskih kapica, pa nekoliko salata, pa par popularnih azijskih formata, kao što su gyoze. Khala je otvorena prije dvanaestak godina kao vinski bar, koji je u početku imao zaista jako dobru vinsku listu (koju je sastavio tada vrlo mladi Dino Kušen). Kasnije se pretvorio u tipično zagrebačko mjesto za kasnovečernje izlaske, da bi sada, eto, dio prostora posvetio bistrološkoj kuhinji. Osim Khale, u subotu se u Frankopanskoj 1, otvara i wine bar popularne i poduzetne sommelierke Jelene Šimić Valentić.
https://www.instagram.com/p/BYqM0ESgi4c/?taken-by=khalabar