Noel je drugi hrvatski Michelinov restoran koji se odlučio na otvaranje pekarnice. Prvu fine dining pekarnicu, Pupa by Pelegrini otvorio je chef Rudolf Štefan prije godinu i pol u Šibeniku. Noelova pekarnica zvat će se Noel Bread&Deli.
Otvara se u Dukljaninovoj ulici odmah kraj restorana, u prostoru u kojem se jednom nalazio Mak na konac, čuvena slastičarna Petre Jelenić.
Noelove kruhove i peciva mijesi i peče Nikša Mandić, koji je došao iz Bread Cluba; gospodin Mandić sinoć nas je impresionirao svojom selekcijom restoranskih kruhova.
Osim kruha i peciva, Noelova pekarnica prodavat će kave, kombuchu koju fermentira Noelov glavni barmen Karlo Ferenčak, Noelovu cold brew kavu i još ponešto slatkih, malih delikatesa.
Otvaranjem pekarnice u Dukljaninovoj Korica i Bread Club napokon dobivaju konkurenciju, što je odlična vijest za zagrebačku scenu kruha i peciva.