Dinamični duo Karlo Vulin i Domagoj Kordić, skupa s cijelim timom Kroštule ove godine u velikom stilu izlaze na zagrebački Advent. Na kućici Rakijarnice na Fuliranju na terasi hotela Espalande, prodavat će svoje panettone na fete.
Kroštula je ove godne napravila četiri panettonea, s unaprijeđenom recepturom (još više maslaca) i novim okusima. Kroštula radi moderni sourdough panettone, s vlastitim starterima, velikim rupama i specifičnim okusima gustog bogatog tijesta.
Osim lanjskih hitova, klasičnog i čokoladnog panettonea, ove godine izbacili su dva nova: panettone s mandarinom i bijelom čokoladom (sva hidratacija u ovom panettoneu dolazi iz svježih neretvanskih mandarina) i panettone sa slanim karamelom i čokoladnom glazurom. Ako dosad još niste uspjeli izboriti svoj primjerak Kroštulinog panettonea jer se uoči Božića rasprodaju munjevito, na Fuliranju možete probati cijeli njihov repertoar.