Sutra se na Pagu otvara obnovljeni hotel Boškinac, pionir modernog turizma u sjevernoj Dalmaciji. Novi Boškinac je pročišćen, elegantan i cozy, pun organskih formi, tekstura i boja koje asociraju na njegov spektakularni okoliš, vinograde i maslinike. Kako nam je u četvrtak rekao vlsnik Boškinca Boris Šuljić, u idućoj fazi planiraju proširenje hotela i vinarije.
U novu sezonu Boškinac ulazi i s novim menijem koji potpisuje talentirani chef Matija Bregeš, dobitnik ovogodišnje Gault&Millauove nagrade Veliki chef sutrašnjice.
Bregeš se nedavno vratio sa stažiranja u kopenhaškom restoranu Geranium kod chefa Rasmusa Kofoeda (3 Michelinove zvjezdice), jednog od vodećih ideologa skandinavske kuhinje, poznatog po visoko estetiziranim jelima baziranima na mikrolokalnim sastojcima i terroiru. Evo kako izgleda novi Boškinac.