Matija Pavlic, prijatelj renomiranog chefa Matije Bogdana, postao je poznat hrvatskoj javnosti kad ga je Bogdan povukao u ekipu koja je 2018. radila u korčulanskom restoranu De Canavellis. Početkom 2019. Pavlic je uz Bogdanov pomoć došao na staž u čuvenom londonskom Ledburyu, gdje su mu ponudili posao.
Poslije Ledburya radio je u dubrovačkom Michelinovom restoranu 360, da bi ove jeseni preuzeo zagrebački Barbieri’s, gastrotainment restoran kojeg su prije pet godina osnovali Frane Barbieri i veliki pokojni chef Andrej Barbieri, koji je razmjerno brzo napustio restoran sa svojim prezimenom. Zatim je u Barbieri’s došao Jeffrey Vella, koji se također nije dugo zadržao.
Poslije Vellina odlaska Barbieri se bavio laganom bistronomijom; u čemu je bio prilično uspješan. Restoran je navečer izvrsno poslovao. Vidjet ćemo hoće li treći Barbieri’sov pokušaj s ambicioznim kuhanjem trajati nešto dulje od prethodna dva. Jer, budimo realni: vrijeme je pokazalo da posjećenost Barbieri’sa ne zavisi o gastronomiji, nego o ambijentu, programu i društvenoj sceni.