U nizu otvorenja upmarket restorana u centru Zagreba, relativno malu pozornost privukla je vijest o početku rada drugog Budweisera, što je šteta. Prvi Budweiser, onaj u Heinzelovoj, jedna je od najvažnijih hranionica istočnog dijela Zagreba. No, osim što zadovoljava dnevne potrebe za kalorijama stotina i stotina ljudi, i to za vrlo mali novac, Budweiser priprema zaista izvrstan roštilj i korektne velike salate sa svježe narezanim povrćem. Budweiser, dakle, nije još jedna od brojnih jeftinih zalogajnica, u koje se dolazi samo zbog velikih porcija za mali novac,nego lokal koji pokušava prodavati kvalitetnu hranu barem u nekim žanrovima. Stoga je za stanovnike Trešnjevke dobra vijest da se početkom ožujka u Adžijinoj 16 otvorila Budweiserova prva ekspozitura, koja zauzima prilično veliki prostor, nekoliko kuća od poznate riblje gostionice Korkyra. Zanimljivo je da su oba Budweisera obogatile svoje jelovnike janjetinom o teletinom ispod peke, što jest stanoviti iskorak prema gore u žanru zagrebačkih zalogajnica.