Vinar Michel Drappier proglašen je osobom godine na nedavno dodijeljenim nagradama Drinks Business Green Awards. Na ceremoniji koja je održana u prestižnom londonskom restoranu Ivy, podijeljene su nagrade u nizu kategorija koje afirmiraju etički i ekološki aspekt te održivost industrije pića, pa tako i vinarstva. Michel Drappier osobom godine je proglašen zbog posvećenosti održivosti i najboljim praksama prirodnog vinarstva i zbog aktivističkog djelovanja u vinskoj industriji, posebno u zadnjih 12 mjeseci. Utjecaj šampanjske kuće Drappier na povratak održivim prirodnim praksama u vinogradima i podrumima s godinama je sve veći.
Drappier u vinskom svijetu uživa ugled Kruga ili Bollingera, kao besprijekorna šampanjska kuća srednje veličine (oko 800 tisuća boca godišnje) strogo posvećena organskoj i prirodnoj obradi vinograda, ekscentrično niskim količinama sumpora dodanog u vina. Njihova šampanjac Brut Nature Sans Soufre napravljen je potpuno bez dodatka sumpora, što je priličan kuriozitet i izvan Champagne. Stilistički ideološki, Drappie je možda najbliži Selosseu. Vinarija posebno poznata po korištenju starih šampanjskih sorti, blanc vrai (pinot blanc), petit meslier i ekstremno rijetki arbanne, koje vinificiraju i kupažiraju s chardonnayom za Quattuor Blanc de Quatre Blancs. Kuća Drappier osnovana je u Urvilleu prije 210 godina i do danas je u vlasništvu obitelji Drappier. Imaju 53 hektara vinograda i još pedesetak u zakupu, uglavnom pod crnim pinotom i pinot meunierom. Drappierov ulazak na hrvatsko tržište (Drappier u Hrvatskoj distribuira zadarska tvrtka Atrox), izuzetno je važan za širenje kulture modernih karakternih šampanjaca koji se iz berbe u berbu sve više razlikuju od uniformiranih masovnih šampanjaca i osvajaju progresivna svjetska tržišta.