U ugodnom, dobro uređenom prostoru na Europskom trgu, u kojem su se prije nalazili Franko’s Street i Franko’s Sweets by Le Kolač, a još ranije kafić Corner, otvorio se bistro Nico’s. Novi zagrebački bistro gastronomska je ekstenzija obližnjeg istoimenog bara, pa sada Nico’s zauzima cijelu terasu i oba ugostiteljska lokala u Ban Centru.
Nico’s ima uobičajeni zagrebački bistronomski jelovnik. Tu su tartar biftek i tartar od tune, tri rižota, tjestenina s konfitiranom patkom, biftek, ribeye, svinjska potrbušina i brancin.
Među originalnija jela spadaju carpaccio od cikle i arancini koje je pripremao i Franko’s Street (arancini su svojedobno bili i na meniju bistroa Pod zidom).
Cijene u novom zagrbačkom bistrou bitno su više od ciijena u mnogim lokalima u centru. Manji tartar biftek košta 96 kuna, dok u Sopalu stoji 50 kuna. Biftek košta 220 kuna, što je više nego u Capacciu i Vinodolu. Svinjska potrbušina košta 135 kuna, a cijene rižota se kreću oko sto kuna . Steak od tune prodaje se za 180 kuna, dok u Korčuli košta 145.
Meniji za ručak, koji se sastoje od juhe ili predjela, glavnog jela i deserta, koštaju 125 kuna, što je okej. Nico’s bi, međutim, za cijene s a la carte menija morao isporučivati prilično visoku kvalitetu.