Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Najvrući hrvatski chefovi u prvom dijelu 2017.

noel-chef

Ovo, dakle, nije lista nužno najboljih domaćih kuhara već, uz dvije iznimke, onih koji su se osobito istaknuli u prvim mjesecima ove godine: inače spori i nezanimljivi siječanj i veljača, u našoj su restoranskoj industriji protekli prilično vibrantno i uzbudljivo. Lista je napravljena abecednim redom.

  1. ANDREJ BARBIERI zbog otvaranja restorana Barbieris ; radi se o najicekivanijem novom zagrebackom restoranu od otvaranja Noela
  2. DANIJEL ĐEKIĆ zbog prve Michelinove zvjrzdice za Hrvatsku, koju je dobio njegov rovinjski restoran Monte. Riječ je o dogaĐaju od povijesne važnosti za našu gastronomiju i turizam.
  3. GORAN KOČIŠ zato što je Noel uzdigao na visoku gastronomsku razinu Večernja jela u Noelu spadaju među najbolju hranu u Hrvatskoj
  4. BELIZAR MILOŠ zbog ambicije, znanja i hrabrosti. Posve je neobično da se u turističkoj Tkalčićevoj priprema tako elaborirana hrana, kao što to Miloš čini u Agavi
  5. MARIN RENDIĆ, zbog stalnog , partnerskog angażmana u Timeu, jednom od najuspješnijih zagrebačkih i hrvatskih restorana koji zaslužuje chefa Rendićeva znanja i talenta
  6. BRACO SANJIN zbog angažmana u restoranu O’Zlata, jednom od najatraktivnijih splitskih restoranskih prostora, po ugođaju idealnom za fine dining
  7. DAVID SKOKO, zbog čiste izvrsnosti. U Batelini se nikad nije bolje jelo
  8. TVRTKO ŠAKOTA, zbog uvođenja novog žanra s Tacos & Burger Barrom, koji od prvih dana bilježi veliki uspjeh
  9. RUDOLF ŠTEFAN I HRVOJE ZIROJEVIĆ zbog poziva velikog Daniela Bouluda, da sudjeluju na manifestaciji u čast mediteranske kuhinje u New Yorku
  10. PRISKA THURING, zbog izvrsnosti – u Dubravkinom putu također se nikad nije bolje kuhalo
  11. MARIN VANJAK, zbog otvaranja O’Hare u Bugarskoj – riječ je o jednom od prvih naših restoranskih izvoznih proizvoda
  12. JEFFREY VELLA, zbog povratka u Zagreb gdje u Oranž Streetsu diže zagrebačku bistrologiju na tehnički višu razinu
ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Najvrući hrvatski chefovi u prvom dijelu 2017.

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min