Najprogresivniji hrvatski restoran, NAV chefa Tvrtka Šakote, pokrenuo je liniju proizvoda u suradnji sa Shumskom farmom i OPG-om biodinamičara Koščaka iz Bjelovara. Riječ je o limitiranim serijama proizvoda koji će biti u ponudi svaki tjedan, objavio je Šakota na svom Facebook profilu, koje Šakotin tim razvija na isti način na koji kuhaju u restoranu.
Idući tjedan u NAV-u će se moći kupiti mješavina začina, fenomenalni mladi kremasti sir u ulju, ekstradjevičansko maslinovo ulje i još nekoliko specijalnih NAV-ovih proizvoda. Chef Tvrtko Šakota godinama istražuje hrvatske tradicije hrane, namirnice i tehnike i modernizira ih suvremenim tehnikama i elementima azijskih i drugih međunarodnih kuhinja. Rezultat su fenomenani novi okusi ali prije svega novi uvidi u mogućnosti lokalnih namirnica i održive lokalne proizvodnje hrane. Koji s novom linijom NAV-ovih proizvoda postaju dostupni široj publici.