Restoran Noel Buje koji je od ovoga ljeta radio u novom luksuznom istarskom hotelu San Canzian u Mužolinima Donjim, više ne postoji. Vlasnici Noela i vlasnici hotela San Canzian razišli su se u dobrim odnosima. Noel će na poziv uprave San Canziana vjerojatno povremeno gostovati u Istri kao pop-up, ali koncepti i očekivanja očigledno su prerazličiti da bi se dosadašnja suradnja nastavila.
Podsjetimo, Noel je na poziv osnivača San Canziana početkom ljeta u Bujama otvorio svoj drugi restoran, s austrijskim chefom Danielom Tschachlerom. Nakon što je Tschachlelr zbog nekoliko incidenata s gostima morao otići, vrijedni chef Noela Goran Kočiš jedno je vrijeme vodio dvije kuhinje, u Zagrebu i u Bujama, da bi ove jeseni novi chef Noela Buje postao Mario Mandarić, koji je došao iz Roxanich Wine & Heritage hotela u Motovunu. Tim Noela sada se u potpunosti može fokusirati na prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, koji bi u idućih godinu dana trebao doživjeti značajna unapređenja. Hotel San Canzian prošle je godine ušao u prestižnu liniju Small Luxury Hotels.